Home

IT Freak home pageIT Freak website

De site met allerlei Tips en Trucs, leuke software en hardware voor het werken met een Smartphone, Tablet, Laptop, Notebook of Desktop computer. En dit alles zowel op Microsoft Windows of Google Android. Dus een echte IT Freak website.

Meld je aan als abonnee om commentaar te kunnen leveren! Geef beneden in de post aan wat je van die tip, game of software vindt.

Hieronder staan, als voorbeeld, de laatste 5 tips, software en games van de tot nu toe 50:

Bepaal op deze site ook je nieuwe wachtwoord (password) en pincode. Met hierbij ook nog aangegeven wat de sterkte er van is. En bevallen de passwords en pincodes die je hier vindt je niet? Met 1 druk op de knop heb je er zo weer 10 nieuwe! Kijk hier links, of als je mobiel bent hier rechts boven, in het menu. 

Neem deel aan de uitgebreide polls (stemlijsten) en bekijk hoe anderen reageerden. Word een expert door de Tips en Trucs en lees de uitgebreide versies van het IT nieuws!

Lees hieronder de berichten over deze site. Op je mobiel: kijk nog verder naar beneden voor de opties die normaal gesproken links en rechts komen.

Vergelijker

Vergelijker

Nieuw op de IT Freak site: Vergelijker! En niet één maar 3!

Met het menu item 'Vergelijkers' kun je de verschillende Sim-only abonnementen, telefoon abonnementen en de internet abonnementen met elkaar vergelijken. Er is voor ieder van deze abonnementen een vergelijker op de site aanwezig.

Met bijna alle providers en alle menuvormen in beeld. Stel in op minuten,  MB's,  SMS en 4G. Of op internet met of zonder telefoon of tv. 

Op deze manier krijg je een perfect beeld hoe het beste en goedkoopste abonnement er voor je uit ziet. Niet alleen nieuwe abonnementen, maar ook vernieuwde. Zoek het hier op de website van IT Freak uit!

IT Freak website

Website IT freak is terug in de lucht

Zoals u al heeft kunnen zien is deze website IT Freak weer terug in de lucht.

Na de crash die ontstond tijdens de update van Wordpress in maart 2016 kon ik er, door enkele trieste privé omstandigheden, niet toe komen om de site weer in de lucht te krijgen.

Mijn omstandigheden hebben inmiddels zo'n verbetering ondergaan dat ik de kracht had om nu de site weer wel in de lucht te brengen.

Vanaf nu krijg je dus weer alle tips en trucs, video's, games en software besprekingen, voor Google Android en Microsoft Windows 10!

Ook de password generator en de polls werken natuurlijk weer!

Veel plezier wederom bij de inhoud van deze website!

IT-Freak Login

IT Freak heeft gebruikers inlog

We hebben uiteindelijk toch besloten om onze gebruikers een inlog mogelijkheid te geven op de website zodat zij commentaar bij de berichten kunnen plaatsen.

Op de site aan de linkerkant (of op de smartphone in het blauwe menu) vind je tussen de De 5 meest recente Tips en Trucs en de Kalender een inlog menu, waar je je ook kunt registreren. Nadat je geregistreerd bent kun je je commentaar leveren op onze berichten.

Edit oktober 2016: De registratie is van de linkerkant in het menu verplaatst naar de bovenkant van het scherm. Bovendien kun je ook via Social Media inloggen of zonder in te loggen commentaar leveren. 

Ook kun je nu per bericht de share knoppen gebruiken. We hebben Twitter, Google+, Facebook en Pinterest tot de beschikking. Daarnaast kun je ook onze facebook site, de twitter site, de pinterest site of onze google+ site bezoeken, of een rss feed openen, door op het bijbehorende icoontje in de blauwe 'Follow:' balk te drukken.

Verder hebben wij helaas moeten besluiten om de ondersteuning van de Apple devices (iPhone, iPad, iMac etc) van de site af te halen. We hadden niet genoeg kennis in huis om dit te kunnen blijven doen. Hierdoor hebben we wel meer tijd voor Google Android en Microsoft Windows.

Veel plezier hierbij!

Nu ook op IT Freak

Nu ook op IT Freak

Gamen vinden we bijna allemaal leuk op onze devices. Of dit nu een game op een device met Google Android, Microsoft Windows of Apple iOs is.

Wij ook. Daarom bespreken we hier deze spellen, bekend of onbekend. Met als extra optie ook nog de xbox games die we hier behandelen.
We laten deze ook nog zien in video, zodat iedereen kan zien hoe wij het er vanaf brengen.

Hopelijk vinden jullie hier wat onbekendere games die toch erg leuk blijken te zijn.

Have fun!

Kijk op de Games pagina.


Advertenties