Home

IT Freak home pageIT Freak website

De site met allerlei Tips en Trucs, leuke software en hardware voor het werken met een Smartphone, Tablet, Laptop, Notebook of Desktop computer. En dit alles zowel op Microsoft Windows of Google Android. Dus een echte IT Freak website.

Meld je aan als abonnee om commentaar te kunnen leveren! Geef beneden in de post aan wat je van die tip, game of software vindt.

Hieronder staan, als voorbeeld, de laatste 5 tips, software en games van de tot nu toe 50:

Bepaal op deze site ook je nieuwe wachtwoord (password) en pincode. Met hierbij ook nog aangegeven wat de sterkte er van is. En bevallen de passwords en pincodes die je hier vindt je niet? Met 1 druk op de knop heb je er zo weer 10 nieuwe! Kijk hier links, of als je mobiel bent hier rechts boven, in het menu. 

Neem deel aan de uitgebreide polls (stemlijsten) en bekijk hoe anderen reageerden. Word een expert door de Tips en Trucs en lees de uitgebreide versies van het IT nieuws!

Lees hieronder de berichten over deze site. Op je mobiel: kijk nog verder naar beneden voor de opties die normaal gesproken links en rechts komen.

Vernieuwde site

Vernieuwde site

De website van www.IT-Freak.nl is volledig vernieuwd! 

Met mooie nieuwe site icon en logo, nieuwe categoriën en inhoud voor de Tips en Trucs en de koppeling met de Facebook pagina welk te bereiken is op  www.facebook.com/itfreaknl

Aan de rechterzijde, of als je via een smartphone hierop zit via de onderzijde, kun je de nieuwe facebook site liken!

Tevens zitten er op deze site nu de Google advertenties erbij. Als je hier af en toe op klikt maak ik een beetje de kosten van deze site goed.

Doe trouwens ook mee aan de Polls en kijk hier hoe andere mensen meestemden.

Password Managers kiezen

Password Managers kiezen

Na het bepalen van sterke wachtwoorden en minder sterke pincodes hebben we hier ook nog een pagina waarop staat hoe je deze passwords kunt onthouden.

Op deze pagina vindt je een aantal password managers met de link naar hun site. Hier vind je ook degene die ik zelf het prettigst vindt.

Degene die ik zelf gebruik is Safe in Cloud Password Manager, welke ik, na gebruik van een paar andere op Windows en Android, uitgekozen heb.

Deze Safe in Cloud Password Manager is zowel op Android, iOS en Windows tegelijkertijd te gebruiken en hij slaat de wachtwoorden encrypted  in je persoonlijke cloud op zodat je met verschillende devices tegelijk bij de verschillende wachtwoorden kunt.

Tips en trucs

Tips en trucs

Voor de alles-willen-weters onder ons, mijzelf hierbij, hebben we een extra menu item: Tips en trucs.
Kijk ook in de aparte onderdelen van de Tips en Trucs!

Geïnteresseerd in allerlei instellingen die moeilijk terug te vinden zijn? Geïnteresseerd in nieuwe of onbekende software? Geïnteresseerd in allerlei IT apparatuur? 

Vanaf deze pagina kunt u de meest interessante, grappige, vernieuwende, verbazingwekkende en onbekende tips, reviews en settings vinden voor Smartphones, Tablets, Gadgets, Laptops en Desktop computers.
Voor devices met Microsoft Windows, Google Android of Apple iOS / Mac.

Wachtwoorden, passwords en pincodes

Wachtwoorden, Passwords en Pincodes.

Wachtwoorden, Passwords en Pincodes.

Ook zo'n moeite met het verzinnen van een goed wachtwoord, password of pincode?
Zit je soms minuten voor je uit te staren om een goed sterk password te verzinnen die je ook kunt onthouden? Lukt dit soms helemaal niet?

Frustrerend... Maar wij doen daar iets aan! De Passwordgenerator!

Kijk op deze pagina voor het automatisch bepalen van heel erg sterke tot minder sterke wachtwoorden.
Van goed onthoudbare passwords tot bijna niet te onthouden, lange, wachtwoorden. Met hele woorden erin of h33l g3kke v3rv@ng1ng3n.
Of een wachtwoord uit een aantal willekeurige tekens. Maar ook van korte tot lange pincodes. De keuze is hierbij aan jezelf.

Met de sterkte bepaling van het wachtwoord volgens de industrie standaard drop box methode. Van 0 (heel onveilig) tot 4 (veilig).

En bevallen de codes die je hier ziet staan niet? Met één druk op een knop weer een hele nieuwe set van sterke codes!


Advertenties