Home

IT Freak home pageIT Freak website

IT Freak: De site met allerlei Tips en Trucs, leuke software en hardware voor het werken met een Smartphone, Tablet, Laptop, Notebook of Desktop computer. Verder komt hierop ook informatie over Domotica (aansturen van allerlei gadgets in je huis) en informatie over de streaming services (Netflix, Disney+, Dplay van Discovery, Videoland enzovoort..).  En dit alles zowel op Microsoft Windows en / of Google Android. Dit is dus een echte IT Freak website!

Hieronder staan, als voorbeeld, de laatste 5 tips, software en games van de tot nu toe 50:

Moeilijkheden met het bepalen van een wachtwoord? Bekijk op deze site ook 10 verschillende mogelijkheden voor je nieuwe wachtwoord, password of pincode. Met hierbij ook nog aangegeven wat de sterkte er van is!
En bevallen de passwords en pincodes die je hier vindt je niet? Met 1 druk op de knop heb je er zo weer 10 nieuwe!
Kijk hier links, of als je mobiel bent hier rechts boven, in het menu.

Neem deel aan de uitgebreide polls (stemlijsten) en bekijk hoe anderen reageerden. Word een expert door de Tips en Trucs en lees de uitgebreide versies van het IT nieuws!

Lees de uitgebreide informatie over domotica en bekijk de, door IT freak persoonlijk gekleurde, informatie over de streaming services (de video apps).

Lees hieronder de berichten over deze site. Op je mobiel: kijk nog verder naar beneden voor de opties die normaal gesproken links en rechts komen.

Nu ook op IT Freak - Games!

Nu ook op IT Freak – Games!

Gamen vinden we bijna allemaal leuk op onze devices. Of dit nu een game op een device met Google Android of Microsoft Windows is.

Wij ook. Daarom bespreken we hier deze spellen, bekend of onbekend. Met als extra optie ook nog de xbox games die we hier behandelen. We laten deze ook nog zien in video, zodat iedereen kan zien hoe wij het er vanaf brengen.

Hopelijk vinden jullie hier wat onbekendere games die toch erg leuk blijken te zijn.

Have fun!

Kijk op de Games pagina.

Tips en trucs

Tips en trucs

Voor de alles-willen-weters onder ons, mijzelf hierbij, hebben we een extra menu item: Tips en trucs. Kijk ook in de aparte onderdelen van de Tips en Trucs!

Geïnteresseerd in allerlei instellingen die moeilijk terug te vinden zijn? Geïnteresseerd in nieuwe of onbekende software? Geïnteresseerd in allerlei IT apparatuur?

Vanaf deze pagina kunt u de meest interessante, grappige, vernieuwende, verbazingwekkende en onbekende tips, reviews en settings vinden voor Smartphones, Tablets, Gadgets, Laptops en Desktop computers. Voor devices met Microsoft Windows en Google Android.

Polls

Polls

Als nieuw onderdeel zijn nu de Polls toegevoegd.

Kijk aan de rechterkant voor een random poll. De polls gaan over allerhande onderwerpen en zijn van serieus, via grappig tot volkomen waanzinnig. Doe mee en kijk vervolgens hoe andere  mensen over dit onderwerp dachten!

Kijk hierboven in het menu voor alle openstaande polls. Alle reeds afgesloten polls kun je bekijken in het polls archief.

Vergelijker

Vergelijkers

Dit geldt alleen voor de Nederlandse gebruikers!

Nieuw op de IT Freak site: Vergelijker En niet één maar 3 in totaal!

Met het menu item Vergelijkers  kun je de verschillende Sim-only abonnementen, telefoon abonnementen en de internet abonnementen met elkaar vergelijken. Er is voor ieder van deze abonnementen een vergelijker op de site aanwezig.

Met bijna alle providers en alle menuvormen in beeld. Stel in op minuten,  MB's,  SMS en 4G. Of op internet met of zonder telefoon of tv.

Op deze manier krijg je een perfect beeld hoe het beste en goedkoopste abonnement er voor je uit ziet. Niet alleen nieuwe abonnementen, maar ook vernieuwde. Zoek het hier op de website van IT Freak uit!


Advertenties
nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands