Home

IT Freak home pageIT Freak website

IT Freak: De site met allerlei Tips en Trucs, leuke software en hardware voor het werken met een Smartphone, Tablet, Laptop, Notebook of Desktop computer. Verder komt hierop ook informatie over Domotica (aansturen van allerlei gadgets in je huis) en informatie over de streaming services (Netflix, Disney+, Dplay van Discovery, Videoland enzovoort..).  En dit alles zowel op Microsoft Windows en / of Google Android. Dit is dus een echte IT Freak website!

Hieronder staan, als voorbeeld, de laatste 5 tips, software en games van de tot nu toe 53:

Moeilijkheden met het bepalen van een wachtwoord? Bekijk op deze site ook 10 verschillende mogelijkheden voor je nieuwe wachtwoord, password of pincode. Met hierbij ook nog aangegeven wat de sterkte er van is!
En bevallen de passwords en pincodes die je hier vindt je niet? Met 1 druk op de knop heb je er zo weer 10 nieuwe!
Kijk hier links, of als je mobiel bent hier rechts boven, in het menu.

Neem deel aan de uitgebreide polls (stemlijsten) en bekijk hoe anderen reageerden. Word een expert door de Tips en Trucs en lees de uitgebreide versies van het IT nieuws!

Lees de uitgebreide informatie over domotica en bekijk de, door IT freak persoonlijk gekleurde, informatie over de streaming services (de video apps).

Lees hieronder de berichten over deze site. Op je mobiel: kijk nog verder naar beneden voor de opties die normaal gesproken links en rechts komen.

Vergelijker

Vergelijkers

Dit geldt alleen voor de Nederlandse gebruikers!

Nieuw op de IT Freak site: Vergelijker En niet één maar 3 in totaal!

Met het menu item Vergelijkers  kun je de verschillende Sim-only abonnementen, telefoon abonnementen en de internet abonnementen met elkaar vergelijken. Er is voor ieder van deze abonnementen een vergelijker op de site aanwezig.

Met bijna alle providers en alle menuvormen in beeld. Stel in op minuten,  MB's,  SMS en 4G. Of op internet met of zonder telefoon of tv.

Op deze manier krijg je een perfect beeld hoe het beste en goedkoopste abonnement er voor je uit ziet. Niet alleen nieuwe abonnementen, maar ook vernieuwde. Zoek het hier op de website van IT Freak uit!

Aan het laden...