Games en Software

Games en Software op Android, Windows en de Xbox

Games en Software op Android, Windows en de Xbox worden door ons gespeeld, hier besproken en op video getoond..

Spellen spelen we allemaal erg graag, en op deze site nu ook de besprekingen van verschillende games en meekijken hoe andere mensen ze spelen.
Spellen die moeilijk zijn, maar ook games die lekker erop los laten knallen of onze voetbalclub laten winnen. Verslavend! Games rule!

Tevens hebben we hier ook nog de besproken de software van deze site. Windows en Android software. Voor mobile, tablet en desktop computer. 

Commentaar hierop graag in de reacties bij de game of de software. Kies hier links in het submenu voor ‘Games en spelletjes’ of voor ‘Software voor Android en Windows’.

De 3 meest recente games of software

eM mail client

eM Client. Een alternatief mail programma voor Windows

eM Client Als je de huidige mail client die bij Windows 10 zit niet zo'n fantastisch programma vindt, dan hebben we hier voor jullie een alternatieve oplossing.
De software eM Client. Dit is software die sterk lijkt op de mail client die bij de Microsoft Exchange server zit.
En, voor niet commercieel gebruik, is hij nog gratis ook! Wij gebruiken deze client zelf ook en zijn zeer tevreden hierover. Zelfs zo tevreden dat wij als bedrijf deze software voor commercieel gebruik gekocht ...
Verder Lezen...
RailCoaster Tycoon
/ Games

Atari RollerCoaster Tycoon Classic

RollerCoaster Tycoon Classic Het spel wat ik op het moment speel op mijn Android tablet is eigenlijk een zeer oud Windows spel: Atari RollerCoaster Tycoon classic. Vroeger op de PC speelde ik dit al vaak en toen ik de Google Android versie op de Google Play Store (voor € 6,99) tegenkwam heb ik hem meteen geïnstalleerd. Ik was meteen weer verslaafd aan dit spel! Het bedienen is heel eenvoudig en het spel blijft niet vervelen. Maar alle zaken die vroeger al ...
Verder Lezen...
Rocket League
/ Games

PC – Rocket League, 2 video’s

Rocket League, 2 video's. MathijsW heeft weer extra zijn best gedaan en dit keer heeft hij zelfs 2 video's met Rocket League gemaakt. Beide video's heeft hij met een speciaal doel voor zijn ogen gemaakt. De eerste is de 'Rocket League teamwork goal' video die hij speciaal voor 'Top 10 goals of the week' van TommyT999 en voor 'Prestige Clips'  gemaakt heeft. De andere is de 'Rocket League epic save! (2)' video en is voor 'the top 10 saves of the ...
Verder Lezen...

Sub menu’s

Deze games en software kunt u op onze site terug vinden:

Kijk ook voor overige zaken, zoals Tips en Trucs, Polls, Password generator en IT nieuws op deze IT Freak site!


Kijk ook op onze facebook pagina:  https://www.facebook.com/ITFreakNL