Tips en trucs

Tips en trucs voor alle categorieën

Geïnteresseerd in allerlei instellingen die moeilijk terug te vinden zijn? Geïnteresseerd in nieuwe of onbekende software? Geïnteresseerd in allerlei IT apparatuur? Geïnteresseerd in Tips en trucs voor alle categorieën?

Vanaf deze pagina kunt u de meest interessante, grappige, vernieuwende, verbazingwekkende, vergeten en onbekende tips, reviews en settings vinden voor Smartphones, Tablets, Gadgets en Desktops die draaien op Microsoft Windows 10 of Google Android.

Klik links op de categorie waar U het meest over wilt weten. In totaal staan er op dit moment 43 tips en trucs op deze website en we breiden constant uit!

De 3 meest recente tips en trucs

INNR Smartplug
/ Tips, Tips Domotica

INNR – Smart Plug

Voor Domotica kijken we weer naar het volgende product: De Smart Plug (SP 120). Nu eens niet van Philips / Signify, maar van INNR. INNR is een Nederlands bedrijf wat ook verlichting op Zigbee produceert, en dan net wat goedkoper als Philips. De INNR Smart Plug (SP 120) Waarom we hier de smart plug van INNR behandelen is simpel; de smartplug (SP 120) van INNR is al lang beschikbaar, terwijl die van Philips nog niet zolang er is en vaak ...
Verder lezen...
Google Nest Mini
/ Tips, Tips Domotica

Google Nest Mini

Nadat ik bij een vorige opdracht wegging omdat de opdracht daar klaar was, kreeg ik als afscheidscadeau een Google home mini (tegenwoordig Google Nest mini) cadeau.
Ik had al wat domotica apparaten (stofzuiger, toon thermostaat etc), maar hiermee ben ik echt aan de domotica begonnen. De Google home mini is inmiddels vervangen door de Google Nest mini. Heeft een nieuwe naam, maar ziet er vrijwel hetzelfde uit.
Toch zijn er nog een aantal verbeteringen aangebracht die de moeite waard zijn. Deze slimme ...
Verder lezen...
Hue Starterkit
/ Tips, Tips Domotica

Philips Hue lampen (zigbee en bluetooth)

Als ik begin met de tips over Domotica, dan begin ik natuurlijk met de lichten van Philips Hue. Of eigenlijk met de zigbee Philips lampen van Signify. Want tegenwoordig is de lampen divisie van Philips helemaal zelfstandig en heeft het de naam Signify. Philips Hue biedt een breed scala slimme lampen, armaturen en accessoires. Of je nu iets zoekt voor de woonkamer, de keuken, de badkamer of de tuin, met Philips Hue heb je altijd de perfecte verlichting. Ik had natuurlijk ...
Verder lezen...

Sub menu’s

Deze tips en trucs kunt u op onze site terug vinden:

Kijk ook voor overige zaken, zoals Games en Software, Polls, Password generator en IT nieuws op deze IT Freak site!


Kijk ook op onze facebook pagina:  https://www.facebook.com/ITFreakNL