Tips en trucs

Tips en trucs voor alle categorieën

Geïnteresseerd in allerlei instellingen die moeilijk terug te vinden zijn? Geïnteresseerd in nieuwe of onbekende software? Geïnteresseerd in allerlei IT apparatuur? Geïnteresseerd in Tips en trucs voor alle categorieën?

Vanaf deze pagina kunt u de meest interessante, grappige, vernieuwende, verbazingwekkende, vergeten en onbekende tips, reviews en settings vinden voor Smartphones, Tablets, Gadgets en Desktops die draaien op Microsoft Windows 10 of Google Android.

Klik links op de categorie waar U het meest over wilt weten. In totaal staan er op dit moment 40 tips en trucs op deze website en we breiden constant uit!

De 3 meest recente tips en trucs

eM mail client

eM Client. Een alternatief mail programma voor Windows

eM Client Als je de huidige mail client die bij Windows 10 zit niet zo'n fantastisch programma vindt, dan hebben we hier voor jullie een alternatieve oplossing.
De software eM Client. Dit is software die sterk lijkt op de mail client die bij de Microsoft Exchange server zit.
En, voor niet commercieel gebruik, is hij nog gratis ook! Wij gebruiken deze client zelf ook en zijn zeer tevreden hierover. Zelfs zo tevreden dat wij als bedrijf deze software voor commercieel ...
Verder lezen...
OK Google! Hoe werkt de android stemcontrole nu eigenlijk?

OK Google! Hoe werkt de android stemcontrole nu eigenlijk?

Zeg 'OK Google' en laat je verrassen! Zou het niet fantastisch zijn om je Google Android telefoon met je stem te bedienen in plaats van met je duimen op een toetsenbord? Google dacht hetzelfde en heeft voor je smartphone of tablet een digitale spraak assistent toegevoegd waarmee dat kan, vanaf Android 4.4 is dit mogelijk. Als je je handen niet vrijhebt kun je tegen je Google telefoon praten. Zo wordt handsfree bellen met je telefoon wel erg gemakkelijk als je ...
Verder lezen...
Gmail
/ Tips, Tips Android

Tips en trucs voor Google’s Gmail

Gebruik je op je Android smartphone of tablet Gmail? Wil je misschien nog wat meer weten hoe je deze mail client kunt gebruiken of wat er nog meer mee kan? Gebruik dan deze onderstaande tips, die rechtstreeks bij Google vandaan komen, als je aan de slag gaat met Gmail.
Wist je bijvoorbeeld dat je vanuit Gmail ook een videogesprek kunt starten? Of dat je ook andere mail kunt toevoegen in je Gmail app? De links bij de tips hieronder gaan ...
Verder lezen...

Sub menu’s

Deze tips en trucs kunt u op onze site terug vinden:

Kijk ook voor overige zaken, zoals Games en Software, Polls, Password generator en IT nieuws op deze IT Freak site!


Kijk ook op onze facebook pagina:  https://www.facebook.com/ITFreakNL

Advertenties