Microsoft Smartphone

Microsoft Smartphone tips en trucs

Deze tips en trucs gaan nog over de Microsoft smartphone op Windows 10 mobile. Deze wordt niet meer ondersteund.
Zodra er weer een nieuwe Microsoft smartphone in algemeen gebruik wordt genomen (of dat nu op Android of op standaard Windows 10 is) komen hier ook weer nieuwe tips en trucs.

Aantal tips en trucs in deze categorie: 4

Microsoft Office 365

Software: Microsoft Office 365 (Windows, Android, Apple)

Software: Microsoft Office 365 De software Office 365 komt van Microsoft en heeft standaard vrijwel alle populaire office pakketten aan boord.
Wie kent er Microsoft Word of Excel nu niet? Behalve voor de PC en de Mac is die software er nu ook voor Android (tablet en smartphones), iPhone, iPad en Windows mobile. Dit zit allemaal in het Office 365 pakket.
Deze software voor thuis gebruik is in een 1 user pakket te huren, en ook in een 5 user pakket ...
Verder lezen...
Game: CanKnockdown 3 (Windows)

Game: CanKnockdown 3 (Windows)

CanKnockdown 3 is een leuk spel voor de Windows Phone. Het is een oude kermis game waarbij je blikken met zachte ballen  omver moet gooien.
Het basis spel, welke gratis is, heeft 60 levels waar, via de in-app aankopen, nog eens extra 100 levels beschikbaar zijn voor  slechts $1.99. De games levels (zowel gratis als aangekocht) bieden een uitgebreide set van moeilijkheidsgraden. Van de blikken gestapeld op elkaar, gestapeld op planken, met bewegende objecten er voor en zo voort. Elk level geeft je ...
Verder lezen...
Onedrive Cloud

Software: Microsoft Onedrive cloud oplossing

OneDrive cloud OneDrive is Microsoft's cloud storage service. (Denk aan Dropbox of Google Drive.) En gedurende de jaren is hij echt goed geworden. In feite zo goed, dat een aantal van de Android fabrikanten deze als standaard meeleveren naast de Google Office tools. En Onedrive is ook makkelijk om te gebruiken. Log in met je Microsoft account en je hebt altijd en overal toegang tot al je bestanden. Een gedeelte dat je vaak gebruikt kun je zelfs zonder internet via je ...
Verder lezen...
GSM netwerk codes

GSM netwerk codes

Telefooninstellingen.Op je Smartphone of iPhone heb je natuurlijk allerlei instellingen. Ook voor het telefoon gedeelte. Voor het instellen van je GSM telefoon, je Google Android of Microsoft Windows Smartphone, je Apple iPhone of je tablet met SIM kaart kun je echter ook standaard GSM codes gebruiken.GSM netwerk codesDe volgende codes zijn die standaard GSM codes. Een aantal opties zal lijken op de opties die ook in het menu van de meeste telefoons terug te vinden zijn.
Dit is natuurlijk ook zo! ...
Verder lezen...